Vallès Oriental

Paco Cámara mostra els seus 25 anys de ‘collage’ al Racó d’Art

La relació de gairebé 25 anys que l’artista Paco Cámara, de Montornès, ha mantingut amb l’antiga Casa Matas, de Granollers, encarregada d’emmarcar els seus quadres, ha culminat amb l’exposició que hi va inaugurar fa uns dies, “25 anys de collage”.

La sala, ara anomenada Racó d’Art. Antiga Casa Matas, mostra una sèrie de quadres i peces diverses representatius de la trajectòria de l’artista, en la primera exposició individual a Granollers des de la que va fer el 2012 a la galeria AB.

Els collages, que Cámara crea a partir de fustes, papers antics i tot tipus de teles, entre altres elements, són el denominador comú de quadres, però també de plats, cadires, llums o tauletes. El que són totalment noves són unes peces en forma de cap. També destaquen uns mòbils per posar sobre la taula; una calaixera, que dóna la benvinguda als visitants a l’entrada de la sala, i que no s’havia exposat mai públicament, o una sèrie de peces blanques amb papers pintats i retallats.

Un altre tret comú de l’obra de Paco Cámara, amb moltes pintures mortes però també cares i interiors de cases, són els tons blaus i grisos. “M’agraden molt aquests colors. A vegades intento canviar, però sempre hi torno”.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia