Les XII Jornades de la Tòfona atrauen centenars de visitants a Morella
Les activitats culinàries es perllongaran fins a la meitat del mes de març
Morella ha tornat a viure un bon cap de setmana a nivell turístic amb l'arribada de centenars de visitants. La localitat continua descobrint els secrets de la tòfona amb nous menús, que es podran degustar fins al 15 de març.
Les XII Jornades de la Tòfona de Morella han tornat a despertar l'interès de centenars de veïns i visitants aquest cap de setmana. La localitat ha viscut bons dies a nivell turístic, gràcies al reclam de la gastronomia.
Visitar Morella aquests dies és submergir-se també en la màgia de la tòfona, ja que se segueixen celebrant aquestes jornades que compten amb un ampli programa d'activitats que permeten, als veïns i veïnes i visitants, conèixer els secrets d'aquest producte i degustar-lo.
Els restaurants Lola i El Faixero han estat els protagonistes d'aquest cap de setmana i, a més de mostrar els secrets de la tòfona, van realitzar quatre dels plats amb què compta el seu menú. Una gran oportunitat de conèixer els secrets de la tòfona i de degustar-la, que va comptar amb l'assistència de més de cent persones.
A més, de nou, dos cellers de la comarca de la Terra Alta, Agrícola Sant Josep i Batea, van realitzar un perfecte maridatge.
Cal assenyalar que la tòfona és un dels ingredients de més prestigi a la cuina. A les jornades gastronòmiques de Morella, que se celebren fins al 15 de març, es poden degustar els menús protagonitzats pel “diamant negre” de la cuina en onze restaurants. El preu d'aquests és d'uns 30 euros, el que és assequible si es té en compte que un quilo de tòfona val uns 600 euros.