Cuiners amb estrella Michelin al Vol de Girona
L'espai del Vol Gastronòmic de Girona iniciarà a partir de demà unes noves experiències gastronòmiques a càrrec de cuiners gironins que tenen alguna estrella de la popular guia Michelin. L'activitat, que s'ha batejat amb el nom de Vol amb estrelles, l'obrirà demà el cuiner Quim Casellas, de l'Hotel Casamar de Llafranc, amb una experiència multidisciplinària, ja que les tapes de xef amb una estrella Michelin es maridaran amb imatges en directe i música jazz dels artistes visuals Xavier Bové i Cyril Torres, i la participació del DJ Jordi Cané, en una producció del Festival de Jazz de la Costa Brava.
Fins al mes de juny s'han programat diverses d'aquestes experiències amb menús de degustació pensats també com a show cooking. El 12 de març serà el torn del xef de Les Magnòlies d'Arbúcies, Víctor Trochi, mentre que el 17 d'abril el sopar anirà a càrrec de Javier Cabrera, d'Els Brancs de Roses. Altres cuiners amb estrelles que participaran en el Vol Gastronòmic seran Fina Puigdevall, de Les Cols d'Olot; Marc Gascons, d'Els Tinars de Llagostera; Francesc Rovira, de la Fonda Xesc de Gombrèn; Pere Arpa, de Ca l'Arpa de Banyoles, i Jordi Juncà, de Ca l'Enric de la Vall de Bianya. El Vol continua així afegint activitats a la seva agenda, en un emplaçament únic com és sobre l'Onyar, a tocar del pont de Pedra.