Societat

Integració de la dona en la festa d'Alcoi

DES DEL BARRANC DEL CINT

Durant molts anys hem estat intentant que l'Ajuntament ens concedira l'oportunitat de fer palesa la nostra reivindicació pels carrers d'Alcoi durant les entradetes d'abril. La primera volta que ho vam demanar va ser a Amparo Bernabeu, regidora de la dona del PP; des d'aquell moment tots els alcaldes i regidors amb els quals ens hem reunit han sabut de la nostra petició, i és ara quan finalment ens han fet cas.

Tenim interés en obrir la possibilitat de participar en els actes de la festa a la gent que tinga ganes de desfilar en abril, festera i no festera, especialment a les dones, és clar.

Volem reivindicar la integració de la dona en la festa amb tots els drets com hem fet aquestos dotze anys, que no posen més pals a les rodes de les dones de fulla, que faciliten el camí de les dones o xiquetes que demanen entrar en les filaes, que totes les filaes tinguen dones de ple dret i que no posen excuses quan els ho demanen.

La nostra idea és organitzar l'entradeta el dia 19 d'abril a les 22.30 h pel carrer Sant Nicolau. Com que hem de pagar la música que ens acompanye, demanarem una aportació a la gent que tinga gust de participar, i també li demanarem que porte alguna cosa de color morat.

No sabem si la gent voldrà acompanyar-nos, però ho volem intentar. Eixirem a passar-ho bé.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia