Societat

Els discapacitats aporten equilibri a les empreses

Un estudi vincula l'aposta d'integració laboral amb més satisfacció dels empleats

El desenvolupament de polítiques d'integració laboral de persones amb discapacitat comporta més estabilitat econòmica i financera en les empreses i organitzacions, fins i tot durant els anys més crítics de la crisi. Aquesta és una de les conclusions d'un projecte de la Càtedra UB-Fundació Adecco per a la integració laboral de persones amb discapacitat.

“La nostra experiència de més de quinze anys ens ha demostrat que, més enllà dels avantatges fiscals, els professionals amb discapacitat aporten estabilitat i equilibri a les companyies”, afirma el director general d'Adecco, Francisco Mesonero. Sovint es veuen reforçats valors com l'esforç, la capacitat de sacrifici i la motivació, a més d'una millora del clima laboral i una reducció de la rotació i l'absentisme. El 51% de les empreses participants en l'estudi apliquen polítiques d'integració i les que ho fan en un nivell més intens són les vinculades al teixit associatiu (61,9%).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.