La cervesa catalana Cap d'Ona premiada a París amb vuit medalles
Dues medalles enguany al Concours Général Agricole s'afegeixen a les sis obtingudes des del 2010
La brasseria d'Argelers de la Marenda defineix els seus productes com la “Cervesa de Catalunya”
L'any 2009 la “Cervesa de Catalunya” Cap d'Ona, d'Argelers de la Marenda a la Catalunya Nord, va ser escollida “meilleure bière de France” al mateix temps que a la Catalunya autonòmica era coneguda com la “cervesa dels Països Catalans.”
Gregor Angler i Elodie Pujol, la parella que tira endavant la brasseria al peu de l'Albera nord-catalana, sempre han posat per endavant la catalanitat dels seus productes. Les diferents varietats de cerveses que produeixen sempre s'elaboren amb productes de la Catalunya Nord.
A partir del 2010 han presentat cada any les seves cerveses al Concours général agricole del Saló de l'Agricultura de París. Enguany han obtingut dues noves medalles amb la Rossa de castanya i la Bruna Triple. Això eleva a vuit les medalles que la brasseria artesana nord-catalana ha obtingut a París en cinc anys.
Cap d'Ona ha estat la primera empresa nord-catalana que ha portat el seu arrelament a la terra fins a les etiquetes dels seus productes, on el català hi figura com element principal.