Osona/Ripollès

Mones amb estil

Amb l’arribada de la Pasqua, en què els xocolaters i pastissers dediquen moltes hores a fer peces artesanes de xocolata, el Xocolater de Taradell ha tret a la llum un projecte que pretén difondre la tradició artística del treball de la xocolata junta

Amb l’arribada de la Pasqua, una de les festivitats en què els xocolaters i pastissers dediquen moltes hores a fer peces artesanes de xocolata, conegudes com a mones o els ous de xocolata, el Xocolater de Taradell ha tret a la llum un projecte que pretén difondre la tradició artística del treball de la xocolata juntament amb altres valors artesanals que l’envolten.

“Havia de ser només una fotografia”, comenta Raül Cegarra, que ha publicat un petit llibret per explicar “el procés creatiu, el canvi constant de la xocolata i tota la curiositat que l’envolta a través d’altres especialitats artístiques com són la fotografia, l’acrobàcia, el periodisme o l’estilisme”.

La fotògrafa Sílvia Pujol, l’acròbata Ari Prat, la periodista Elisenda Palou i l’estilista Gemma Castro han compartit i viscut, durant unes setmanes, amb el món de la xocolata, en una novedosa experiència que els ha servit per “compartir les seves pròpies passions amb la del xocolater de Taradell i gaudir de tot el procés”, conclou Cegarra.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia