Almenara inaugura el nou centre de salut

La instal·lació donarà cobertura a més de 5.700 veïns

Amb la presència del conseller de Sanitat, Manuel Cervera, Almenara ha inaugurat aquest matí el seu nou centre de salut, que oferirà assistència sanitària a més de 5.700 veïns de la zona. Les noves instal·lacions formen part de la Zona Bàsica 01 del Departament de Sagunt, que té la mateixa Almenara com a municipi de capçalera i Xilxes i la Llosa com a auxiliars.

Hi prestaran servei els professionals que ja treballaven en l'anterior centre i cinc nous treballadors que se sumen a la plantilla: un metge de família, un infermer i un auxiliar d'infermeria, un auxiliar administratiu i un zelador. En total, el centre disposa de tretze consultes, tres sales d'exploració i onze sales d'espera, en una superfície útil de 1.200 metres quadrats. També compta amb una sala de reunions, una biblioteca, un gimnàs, un arxiu d'històries clíniques i una sala d'extraccions.

La Conselleria de Sanitat ha invertit 1,8 milions d'euros en la construcció del nou centre i 213.000 euros en el pla de muntatge. El cost anual de manteniment de la infraestructura serà de 300.000 euros, que seran a càrrec del Departament de Salut de Sagunt i de la Conselleria de Sanitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.