Osona/Ripollès

MUNICIPALS 2015 - FALTEN 41 DIES

ERC proposa fer pressupostos participatius a Tona

ERC farà llista a les eleccions municipals a Tona per tercera vegada consecutiva. En aquesta ocasió, el candidat és un nouvingut a la política, Pere Senyé, que tampoc està afiliat al partit.

  • VÍDEO: 192807

Després de dos intents d’entrar a l’Ajuntament de Tona amb l’exregidor de Tona Futur, Josep Maria Giralt com a candidat, els anys 2007 i 2011, Esquerra aposta aquesta vegada per una cara nova. Pere Senyé, diplomat en empreses i activitats turístiques, està convençut que Esquerra ha d’obtenir representació a l’Ajuntament de Tona i més ara que Tona Futur hagi renunciat a presentar-se.

Sobre les propostes concretes del programa electoral Senyé és partidari d’aplicar pressupostos participatius perquè la ciutadania pugui decidir algunes inversions.

Sobre la gestió econòmica de l’actual equip de govern, de Convergència i Unió, diu que tot i estar a l’oposició fins el 2007 aquest grup també va ser còmplice de l’endeutament municipal.

Tall Pere Senyé 3

A la candidatura d’Esquerra a Tona, rere Pere Senyé hi anirà la presidenta de la secció local Núria Sisó.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia