Educació

Juan Ignacio Torregrosa López és el nou director del Campus d'Alcoi

La junta docent acorda posar el nom de Georgina Blanes al nou edifici del Campus

Juan Ignacio Torregrosa López serà a partir d'ara el nou director del Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València després de l'aprovació del seu nomenament en la Junta d'*Escola de caràcter extraordinari que va tindre lloc al matí del darrer dimecres en un acte celebrat al saló de Graus Roberto García.

L'acte comptava amb dos punts en l'ordre del dia com eren la lectura de l'informe sobre la situació jurídica de la direcció de l'EPSA, després de la defunció de la directora Georgina Blanes, que ha estat a càrrec del Secretari General de la Universitat Politècnica de València, Vicent Castellà i Cervera, i per una altra banda, l'aprovació de la proposta al Consell de Govern de la UPV per a la concessió a títol pòstum de la medalla de la Universitat Politècnica de València a Georgina Blanes Nadal i de la denominació del nou edifici del Campus amb el seu nom en record a la seua memòria. Tots dos punts han estat aprovats per la junta .

Perfil del professor

Juan Ignacio Torregrosa López és doctor en Ciències Químiques per la Universitat Politècnica de València, professor i investigador des de l'any 2000, pertany al Departament d'Enginyeria Química i Nuclear de la UPV i a l'Institut de Recerca de Seguretat Industrial, Radiofísica i Mediambiental (ISIRYM).

És docent en Enginyeria Química, així com en el Màster d'Enginyeria Tèxtil de la UPV. Ha ocupat des del 2007, càrrecs com a sotsdirector d'Infraestructures al Campus i últimament exercia la prefectura d'estudis fins al seu nomenament com a director en funcions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia