Osona/Ripollès

L’exregidor d’ICV Joan Lagunas escriu un llibre sobre el pantà de Sau

Per celebrar el 50è aniversari de la construcció de la presa de Sau, els ajuntaments de Vilanova de Sau i de les Masies de Roda van encarregar a Joan Lagunas l’elaboració d’un llibre que recollís la història de la construcció del pantà.

El volum, fruit d’un treball d’investigació que ha realitzat el seu autor, recull les anècdotes, vivències i el testimoni escrit de diferents persones vinculades a les obres i la vida al territori als anys 60. L’acte de presentació del llibre, titulat ’Història de la construcció del Pantà de Sau’, va tenir lloc el passat dissabte a l’edifici del mirador de la presa i representa la fi dels actes de commemoració dels 50 anys de la presa.

El llibre, que ja es pot trobar a les llibreries aquesta diada de Sant Jordi, representa el primer recull exhaustiu i documentat de la transformació socioeconòmica i geogràfica de Vilanova de Sau i Les Masies de Roda.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

La 8a edició de l’Amb So de Cobla de Palamós tanca amb 6.000 espectadors

PALAMÓS
infraestructures

Les obres de l’autovia B-25 arriben al seu equador

Sant Boi de Llobregat
MEDI AMBIENT

Controlat l’incendi de Foradada-Baldomar, que ha afectat unes 21 hectàrees

Foradada

Campanya ’A la feina, fem salut. Pugem escales!’, a l’Hospital de Figueres i el Bernat Jaume

FIGUERES

Carles Duarte dona exemplars únics de Víctor Català a l’arxiu municipal

L’ESCALA
SOCIETAT

En marxa a Barcelona les obres per ampliar la xarxa d’aigua freàtica

Barcelona
Rafael Antonín, ‘Rafuel’
Cuiner ‘influencer’. Ha obert el restaurant Casa Rafuel

“La cuina comença al mercat; jo hi vaig cada matí”

Barcelona

Mig mil·lenni creuant el Ter

Bescanó
turisme

Dinou hotels catalans ja tenen les claus de la Guia Michelin

Barcelona