L'ESCALA (Alt Empordà)

Festa de l'Anxova

Barril i Clapés: pregó i Anxova d'Or

Amb el benentès que l'anxova sempre és la protagonista en aquesta festa anyal que arriba a la dinovena edició, cal assenyalar que un dels altres plats forts de la celebració és el pregó i el lliurament de l'Anxova d'Or. En aquest cas, els escollits són dos periodistes radiofònics: Joan Barril (El cafè de la República, Catalunya Ràdio) i Toni Clapés (Versió Rac 1). Mentre que el periodista i escriptor serà l'encarregat de fer el pregó, al conductor de Versió Rac 1 li serà lliurada l'Anxova d'Or 2009. A continuació, hi haurà la tradicional degustació popular d'anxoves a la platja, havaneres, i també es farà una exhibició castellera amb la col·laboració de l'administració de loteria l'Anxova Milionària, que cada any, amb les degustacions, dóna una petita participació per a la grossa de Nadal.

4 d'octubre. Prèviament, el dia 3: Concurs Gastronòmic al Museu de l'Anxova i la Sal.

AGENDA DEL CAP DE SETMANA

Dissabte, 3 d'octubre
De 5 a 6 de la tarda, concurs gastronòmic al Museu de l'Anxova i la Sal, amb inscripció prèvia a l'Oficina de Turisme.
Diumenge, 4 d'octubre
A les 11 del matí, pregó i lliurament de l'Anxova d'Or, a la sala d'actes de l'Ajuntament.
De 2/4 de 12 del matí a les 2 de la tarda, degustació popular d'anxoves a la platja.
A les 12 del migdia, cantada d'havaneres amb Els Pescadors de l'Escala, i exhibició castellera amb la colla de Figueres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.