Salut

Un grup de 40 escolars més intoxicats al delta de l'Ebre

Un altre grup de 40 escolars que passaven alguns dies de colònies a Poble Nou del Delta han patit una lleu intoxicació, just dos dies després del brot que va causar vòmits i diarrees a altres alumnes i quan encara no se sap l'origen de la intoxicació. En aquest cas, es tracta de 19 alumnes d'un grup de 79 d'una escola de la Cerdanya, allotjats a la mateixa casa de colònies on va tenir lloc l'altre cas, i 21 alumnes d'un grup de 56 d'un centre del Vallès que s'estaven en un altre alberg de Poble Nou. Efectius del SEM i del CAP de la Ràpita han atès els nens a la casa de colònies i l'alberg. Salut descarta una intoxicació alimentària perquè la cuina es va precintar dimecres preventivament i s'estudia la possibilitat d'una contaminació de la xarxa d'aigua.

D'altra banda, un brot de gastroenteritis ha afectat una vintena de nens allotjats en una casa de colònies de la Coma i la Pedra (Solsonès). També una ambulància del SEM i el metge del municipi s'han desplaçat a la casa per atendre'ls.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia