Salut

Detecten un brot d'urticària lleu a Illa Fantasia

Salut precinta l'espai de pícnic, però el parc aquàtic continua funcionant

L'Agència de Salut Pública va informar ahir de la detecció d'un brot d'urticària lleu que ha afectat 138 nens de quatre escoles d'arreu de Catalunya que van visitar el parc aquàtic d'Illa Fantasia, a Vilassar de Dalt, el cap de setmana passat. Segons el comunicat, els infants han rebut tractament amb antihistamínics, han tingut una bona evolució i cap d'ells ha hagut d'ingressar.
Tampoc s'han detectat nous casos amb posterioritat. De moment encara se n'investiguen les causes, i com a mesura de precaució s'ha precintat la zona de pícnic on hi ha l'arbrat, perquè se sospita que la urticària podria tenir a veure amb l'eruga processionària. Tècnics de l'agència i de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt han revisat la resta d'instal·lacions del parc però no hi han detectat cap anomalia, i això ha permès que les instal·lacions continuessin funcionant amb normalitat. Illa Fantasia defensa que s'han pres les mesures oportunes en tot moment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia