Torrent encomana un estudi sociològic sobre la dona a la Universitat de València

L'Ajuntament ha realitzat l'adjudicació definitiva d'un estudi sociològic sobre la situació actual i real de la dona a la vila. L'estudi el realitzarà la Universitat de València i aprofitarà de base per a establir una programació realista del departament de la dona i determinarà els usos i serveis que prestarà la casa de la dona en un futur pròxim i una vegada construïda.

Però, a més d'això, es pretèn que aquest estudi sociodemogràfic siga el punt de partida perquè es puga redactar el pla d'igualtat d'oportunitats entre dones i homes que ha de desenvolupar-se en aquesta localitat, la més poblada de la comarca de l'Horta.

Segons la regidoria que entén en el tema, aquest estudi serà el reflex de la situació de la dona a Torrent perquè aportarà dades quantificables que oferiran un diagnòstic real i orientarà l'elaboració de propostes futures en aquest sentit perquè es farà l'anàlisi primfilat de les condicions socials, econòmiques i culturals per què passen les dones a Torrent.

L'estudi estarà realitzat en tan sols sis mesos, a comptar des de la data de signatura del contracte, i esdevindrà una eina ben clara i definida sobre les polítiques de suport a les deficiències que s'hi detecten.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.