Societat

Illa, l'únic candidat a presidir la Taula del Tercer Sector

Àngels Guiteras esgota el mandat, després de liderar l'organisme sis anys

Oriol Illa és actualment director de la Fundació Ferrer i Guàrdia

El relleu es votarà en l'assemblea del 16 de juliol

Oriol Illa, director de la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia , substituirà Àngels Guiteras en la presidència de la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya aquest mes. La candidatura d'Illa, que ja forma part de la junta de la Taula com a vocal en representació del Moviment Laic i Progressista (MLP), és l'única que s'ha presentat per agafar el relleu de Guiteras, que hi ha estat sis anys i ha esgotat el límit dels dos mandats permesos pels estatuts.

L'última junta del mandat es va fer dijous i va fixar el dia 16 de juliol per celebrar l'assemblea en la qual s'haurà de votar el relleu. Guiteras, gerent de l'Associació Benestar i Desenvolupament (ABD), va explicar ahir que s'està treballant en el traspàs i va fer una valoració molt positiva de la seva presidència, de la qual destaca, entre altres elements, la internacionalització de les entitats socials catalanes i també la seva visibilització com a actors econòmics, socials i polítics.

Precisament Oriol Illa, llicenciat en ciències polítiques i autor del llibre Idees perilloses, és el vocal responsable d'internacionalització a la Taula.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.