Societat

La costa pren mossos a Valls i Montblanc

USPAC denuncia serveis per a Port Aventura que pertoquen a l'empresa

El sindicat dels Mossos USPAC ha denunciat que s'està buidant d'efectius les comissaries de Montblanc i Valls perquè són destinats a municipis de la costa. En una carta enviada a Albert Batlle, director general de la policia, el sindicat assegura que “ens confirmen companys de comarques d'interior (Valls-Montblanc), que el servei ordinari es veu afectat”. Tant impedint els corresponents permisos dels agents com “restant efectius assignats al patrullatge”.

Segons USPAC, el pla d'estiu que suposa el trasllat d'efectius de l'interior del Camp de Tarragona a la costa s'ha agreujat enguany amb un servei entorn de Port Aventura al qual es destinen agents per actuar contra la revenda d'entrades del parc.

El sindicat reconeix que aquests operatius formen part de les competències del cos però “sense desatendre la resta de ciutadans ”. “Queda palès que l'equilibri entre l'interès privat i el públic queda clarament decantat cap el primer”, diu USPAC, que opina que en la situació actual “és la vigilància privada qui hauria de fer aquest servei”.

Per això, en la carta a Batlle demanen que es cobrin a Port Aventura “les taxes establertes en la llei pels serveis prestats pel cos” i es retribueixi el servei com a hores extres dels agents i “no buidant les comarques interior d'efectius policials”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia