Salut

Repte solidari superat, a Banyoles

Manel Torres corre i pedala dotze hores al voltant de l'estany per a Mas Casadevall

El ciclisme i l'atletisme van servir dissabte per recaptar fons per a la Fundació Autisme Mas Casadevall, de Serinyà. L'atleta banyolí Manel Torres va córrer i va pedalar durant dotze hores –de les vuit del matí a les vuit del vespre– en la segona etapa dels Reptes Pla de l'Estany.

Torres ja havia estat pedalant al voltant de l'estany durant vint-i-quatre hores (amb tres parades) en la primera fase del repte, a l'abril. El de dissabte va comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament de Banyoles, representat pel regidor Jordi Congost. Hi van participar unes tres-centes persones, de les quals un centenar van participar activament en la prova.

Tothom qui ho volia podia comprar un dorsal (a cinc euros) i col·laborar en la recaptació. A més, hi havia asado al migdia, entrepans al vespre i sortejos de productes per gentilesa dels col·laboradors.

Durant les dotze hores de la prova de resistència, Torres, de 36 anys, va fer una volta a l'estany corrent i sis en bici, i així successivament. Tot i la calor, els organitzadors destaquen que Torres sempre va estar ben acompanyat. En total, calculen que van recórrer un total de 281 km: set voltes corrent (43,4 km) i 36 voltes amb bicicleta (237,6 km). Superat el segon repte, Torres i els seus col·laboradors ja han venut 500 dorsals solidaris.

El tercer, a l'octubre

El tercer Repte del Pla de l'Estany serà el 2 i el 3 d'octubre. Torres, que forma part de la secció de triatló del CN Banyoles, correrà vint-i-quatre hores seguides. Preveu fer una trentena de voltes a l'estany.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.