Societat

La UE finança un projecte de Campllong

Són 14.500 euros per a l'agermanament amb el poble italià de San Valentino

La Unió Europea (UE) ha aprovat finançar amb 14.500 euros el projecte presentat per l'Ajuntament de Campllong per fer possible i tirar endavant diverses activitats en el marc de l'agermanament que el municipi del Gironès ha establert fa pocs mesos amb el municipi italià de San Valentino in Abruzzo Citeriore.

La inversió aprovada ha de servir perquè als dos municipis es puguin mobilitzar els veïns amb activitats que permetin debatre temes candents de l'agenda política europea, a més de promoure la participació ciutadana en l'elaboració de les polítiques a seguir des de la UE.

L'organisme continental fomenta amb aquests programes una millor adquisició per parts dels ciutadans del sentiment d'identitat amb la mateixa Unió Europea.

En aquesta primera fase, el finançament permetrà realitzar quatre activitats a Campllong al llarg d'aquest estiu. El primer acte previst és per demà dissabte vinent amb un seminari titulat El voluntariat per a la cohesió social europea, mentre que el dia 11 de juliol s'ha programat una conferència amb el tema Memòria històrica i identitat europea. A final d'agost s'han planificat un parell d'activitats més. El dia 22, un seminari sobre Desenvolupament sostenible i economia local, mentre que el dia 29 d'agost es farà la conferència Les polítiques europees i la crisi econòmica.

La cerimònia d'agermanament a Campllong es va fer el mes d'abril i al juny es va repetir a San Valentino in Abruzzo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia