Salut

Inversió per millorar el consultori de Riells

Començaran les obres la setmana vinent i els usuaris seran atesos a Breda

L'Institut d'Assistència Sanitària (IAS) començarà la setmana vinent les obres de reforma del consultori local d'atenció primària de Riells i Viabrea. Les obres, que es duran a terme del 20 al 28 de juliol, permetran disposar d'una nova consulta específica per a l'atenció a les urgències, a més d'un nou espai per a l'esterilització de material i com a àrea de magatzem.

Amb la reforma, que permetrà millorar la comoditat, tant dels pacients com dels professionals, el centre disposarà de cinc consultes. També és durà a terme una remodelació de l'àrea d'administració. L'import total de la inversió és d'aproximadament 60.000 euros.

Els usuaris, a Breda

Els treballs s'han concentrat en només deu dies per tal de reduir al màxim l'afectació assistencial. Durant els dies de les obres el consultori quedarà tancat provisionalment i els usuaris seran atesos al CAP de Breda, el centre de referència, on s'atendran tant les urgències com les visites programades, ja siguin mèdiques o d'infermeria, amb el mateix equip de professionals que atenia al consultori local.

El consultori de Riells i Viabrea pertany a l'àrea bàsica de salut de Breda-Hostalric, que inclou els municipis de Breda, Hostalric, Massanes i Sant Feliu de Buixalleu, a més de Riells i Viabrea. Els equips d'atenció primària d'aquesta ABS donen atenció a una població aproximada de 12.500 habitants, els quals tenen com a hospital bàsic de referència l'hospital Santa Caterina de Salt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.