Osona/Ripollès

Una noia de Torelló mor en un accident de cotxe a Besalú

La víctima és Maria Vivet, de 18 anys, filla de l’alcalde de Torelló. El cotxe hauria bolcat per causes que es desconeixen.

Maria Vivet, veïna de Torelló i filla de l’alcalde del municipi, ha perdut la vida aquest matí en un accident de trànsit a Besalú. Els fets han passat poc després de les 7 del matí d’aquest dissabte, 18 de juliol, al quilòmetre 61,5 de la N-260, en terme de Besalú, a la Garrotxa. A hores d’ara s’estan investigant les causes de la tragèdia.

Una de les ocupants del vehicle ha resultat ferida greu i ha estat traslladada a l’Hospital Josep Trueta de Girona. Les altres dues passatgeres del tot terreny, que ha quedat bolcat, es troben ferides menys greus i també han estat traslladades a l’hospital gironí.

Segons ha pogut saber EL 9 NOU, les noies es dirigien a un raid hípic a Serinyà, a la Garrotxa, en el qual havien de participar.

Fins a les 11 del matí la N-260 ha quedat tallada.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia