Societat

L'oferta de places a les brigades joves de les Planes queda curta

Les trenta places que s'havien ofert aquest any per participar en les brigades joves de les Planes d'Hostoles han estat insuficients per atendre les peticions que s'havien presentat, segons l'Ajuntament. Aquest estiu s'està duent a terme la quarta edició del programa, iniciat al 2012 amb tan sols deu participants.

Aquestes brigades estan destinades a noies i nois d'entre 14 i 16 anys (en anteriors edicions també podien apuntar-s'hi els de 12 i 13 anys), siguin o no del mateix municipi. Els voluntaris, que no han de pagar inscripció, treballen els matins, de dos quarts de deu a la una, en feines de manteniment d'equipaments i la via pública, supervisats per professionals. Després que l'estiu passat pintessin una paret de l'escola, aquest any es dediquen a repassar el mobiliari urbà, remolinar les parets d'edificis municipals més deteriorades i pintar la senyalització horitzontal (sobre la calçada) del barri del Jonquer. Els supervisors són Josep Coromina i Ferran Bergonyó. Quan s'acabin les feines, els participants i l'Ajuntament decidiran quin premi s'emporten els joves. L'any passat va ser una sortida a Port Aventura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia