Societat

Estabilitzat l'incendi de Calafat

Es restableix totalment la circulació per l'N-340 a l'Ametlla de Mar

La superfície afectada pel foc és de 38 hectàrees, segons l'últim balanç provisional dels Agents Rurals

Els Bombers de la Generalitat han donat per estabilitzat a dos quarts de dotze del matí l'incendi que des de la matinada d'aquest dilluns crema a Calafat, al terme municipal de l'Ametlla de Mar (Baix Ebre). La circulació per l'N-340 s'ha restablert totalment.

Els mitjans aeris ja s'han retirat i 41 dotacions terrestres dels Bombers continuen treballant a la zona remullant tota la superfície afectada pel foc per evitar revifalles, ja que hi continua bufant vent de mestral. A hores d'ara ja no hi ha flames, però sí molts punts calents que cal remullar. Un total de 44 vehicles terrestres i 9 mitjans aeris dels Bombers han treballat en les tasques per controlar i extingir l'incendi.

Segons les darreres dades provisionals del cos d'Agents Rurals, que es farà càrrec de la investigació del foc, l'incendi hauria afectat unes 39 hectàrees de vegetació.

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que la carretera N-340 ja està totalment reoberta a la circulació. Prèviament també s'havia aixecat l'ordre de confinament preventiu dels veïns de la urbanització Calafat. Cap persona no ha resultat ferida com a conseqüència de l'incendi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia