Societat

La Guàrdia Urbana deté un venedor ambulant per agredir 2 agents a Barcelona

Els policies formaven part d'una actuació contra el ‘top manta' a un mercat de Trinitat Nova

Un dels ‘manters' s'ha encarat als agents i els ha ferit lleument

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut aquest dimecres un venedor ambulant per agressió contra un caporal i un agent de la policia municipal.

Els fets s'han produït al mercat de Chafarinas del barri de Trinitat Nova, a dos quarts d'onze del matí, quan els dos policies han sorprès una parella de manters. Un ha fugit però l'altre ha donat “un cop de cap al caporal” i “una empenta a l'agent que l'ha fet caure i li ha provocat un tall al braç”, segons fonts municipals. Tots dos han estat atesos de lesions lleus, i no se'ls ha donat de baixa.

Els dos agents formaven part d'una actuació contra la venda ambulant que la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra estaven duent a terme en aquest mercat a requeriment dels veïns i dels venedors.

L'Ajuntament ha manifestat que l'agressió contra els agents “suposa creuar una línia vermella” i ha avançat que es presentarà com a acusació particular contra tots els acusats per aquests fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia