Societat

Detenen el presumpte autor de la mossegada a un interventor de Renfe

És un jove de 18 anys, nacionalitat espanyola i veí de Parets del Vallès

L'acusen dels delictes de lesions i d'atemptat als agents de l'autoritat

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest divendres un jove de 18 anys com a presumpte autor de l'agressió a un interventor de Renfe a Mollet del Vallès, segons ha informat aquest dissabte la policia catalana. Es tracta d'un veí de Parets del Vallès i nacionalitat espanyola.

L'incident va passar cap a les 10 hores del dissabte passat, 22 d'agost, a l'estació de Mollet–Santa Rosa. Un viatger de la línia R3, que no duia bitllet, es va enfrontar a l'interventor i li va mossegar a l'orella. Com a conseqüència de l'agressió la víctima va patir l'amputació del lòbul de l'orella.

El jove va aconseguir fugir del lloc dels fets i la policia va obrir una investigació per tal d'identificar i detenir-lo. La recerca va finalitzar ahir al migdia amb la captura del presumpte agressor a Parets del Vallès.

Se l'acusa d'un delicte de lesions i un altre d'atemptat als agents de l'autoritat. El detingut ha passat aquest matí a disposició judicial davant del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Mollet del Vallès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.