Societat

La plataforma Premià Port recollirà firmes

La plataforma Premià Port, de Premià de Mar, està decidida a impulsar un procés participatiu per debatre la nova fesomia del port del municipi, i més concretament dels accessos projectats. Després de la reunió que els seus representants van tenir dilluns al vespre amb responsables de l'empresa concessionària de la infraestructura, Marina Port Premià SL, i grups municipals, la plataforma vol començar a recollir les 200 firmes necessàries per iniciar el procés participatiu. Segons van indicar els seus portaveus, això començarà demà mateix en una convocatòria a la plaça dels Països Catalans a dos quarts de vuit del vespre. La intenció de la plataforma és també fer saber a la ciutadania com està la situació pel que fa a la reforma del port.

Per la seva banda, el regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Premià de Mar, Antoni Subirà (CiU), va voler posar fre a les crítiques per la falta d'informació sobre el projecte. “Donarem tota la informació que calgui”, va assegurar. Pel que fa als accessos, Subirà sí que es va mostrar obert a poder-ho dialogar. “En aquest tema s'hi han de donar un parell de voltes”, va manifestar. Amb tot, el regidor d'Urbanisme va avançar que en el pròxim ple de setembre es portarien a aprovació els dos punts sobre el projecte que van quedar sobre la taula en el ple del juliol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.