Societat

Societat

‘Joc de trons' troba el bon gust a Canet

Tècnics i actors ja han tastat les galetes dissenyades pensant en la sèrie

Afegeixen una creació més a la col·lecció de dolços

Quina millor benvinguda a l'equip de rodatge de Joc de trons a Canet que una mostra de menjar creat especialment per a la sèrie? Aquesta va ser la pensada dels responsables del castell de Santa Florentina, que van incloure en l'àpat un assortiment de les galetes inspirades en el món medieval dels Set Regnes dissenyades per la pastisseria creativa My Sweet Dreams Cupcakes , a la riera Buscarons. La seva propietària, Serena Cantieri, va explicar ahir que la comanda la va agafar de sorpresa, però que va estar “encantada” que les seves creacions poguessin ser tastades per la gent que ha recreat per a la televisió l'obra de George R.R. Martin. “Em van assegurar que l'actor John Bradley-West, que fa de Sam Tarly a la sèrie, va tastar les galetes de Greyjoy i que li van agradar moltíssim”, indica Cantieri, que explica que els responsables del castell van anar a buscar-ne més uns dies després. “Els hem demanat si ens poden facilitar alguna foto d'ells amb les galetes, perquè en quedi constància gràfica”, destaca la propietària de l'establiment, que assegura que les comandes de galetes, sobretot a través d'internet, “són diàries”. Tant és l'èxit del producte que la botiga ja ha elaborat lots que inclouen a més dels dolços una samarreta exclusiva ideada també per gent del Maresme, l'empresa Coolcatshirt, o una tassa també amb un disseny inspirat tant en la sèrie com en els símbols modernistes de Domènech i Montaner.

La passió dels responsables de My Sweet Dreams Cupcakes per Joc de trons és tanta que, veient el fet que al castell de Santa Florentina es rodaran escenes de la família Tarly, s'han posat mans a l'obra i l'han afegit a la col·lecció. “Ens va costar tota una nit idear-la, però crec que l'hem encertat perquè és una punta de fletxa de mantega amb crema de whisky”, diu Serena Cantieri, que precisa: “La mantega perquè en Sam és un home molt tou, però que quan fa falta fa sortir el geni, que a la galeta representa el whisky.” I la forma de fletxa? “Una referència doble: l'escut dels Tarly és un arquer i en Sam mata un caminat blanc amb un objecte punxant, un vidre de drac.” Tot aclarit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia