Osona/Ripollès
Projecte per fer vi a l’àrea del Bisaura
Fer vi a Santa Maria de Besora, a gairebé 900 metres d’altura sobre el nivell del mar i en un entorn amb gairebé cap altre celler en estat productiu. EL 9 TV repassa en aquest reportatge el projecte d’un empresari nordamericà per tirar endavant aques
Aquest és l’objectiu, a priori més aviat arriscat, d’un empresari nord-americà del sector del màrqueting que ha comprat una finca a la zona i hi ha dedicat una forta inversió. Tot i la gosadia del nou propietari, la realitat és que cada vegada més empreses vitivinícoles, incloses les grans marques, es plantegen de plantar ceps a terres més altes per combatre així els efectes del canvi climàtic.
Escriure un comentari
Identificar-me.
Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar.
Vull ser usuari verificat.
Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.