Educació

Els escolars d'Ibi participen al programa “Cinema i Educació en valors”

Els 233 alumnes de 3r i 4t de Primària dels col·legis Felicitat Bernabeu, Cervantes, Pla i Beltrán i Salesians d'Ibi participen al programa preventiu “Cinema i Educació en valors”. Un programa ofert per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública en col·laboració amb la regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament d'Ibi, a través de l'OPCCA.

“Cinema i Educació en valors” pretén oferir eines educatives a través del cinema amb l'objectiu final de facilitar i enriquir el treball de tots aquells professionals que contribueixen al creixement i desenvolupament de nens/as adolescents a l'educació en valors.

El passat 27 d'octubre els alumnes participants en l'activitat van veure al Centre Cultural la pel·lícula d'animació infantil “Operació Cacauet”, una de les quals s'inclouen al programa i que des de la UPCCA ha seleccionat per aquest any. Després de veure el film, els xiquets van treballar a l'aula els valors que es posen de manifest en la mateixa, tals com posar-se en el lloc dels altres per comprendre si forma de sentir i pensar, la valentia i l'acte-confiança per afrontar els reptes difícils de la vida.

També van treballar l'ús del pensament creatiu per buscar solucions als problemes, el valor de l'amistat, la comprensió i el perdó per conviure en harmonia, la importància de sentir-se acceptat sense obsessionar-se per l'aprovació social, així com altres valors necessaris per aprendre a conviure i comprendre als altres en la societat actual.

La regidora de l'Àrea, Mª José Herrero, ha volgut ressaltar el gran èxit aconseguit quant a participació, destacant el caràcter lúdic i informal d'aquesta forma d'aprenentatge en valors a través de la diversió i l'entreteniment en grup. Així mateix ha volgut agrair als centres educatius la seua col·laboració i interès als programes preventius que s'ofereixen des de l'OPCCA.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Una trentena de joves llança objectes contra els Mossos a la festa major

bescanó
infraestructures

Aprovació definitiva del projecte per reformar el passeig del Mar

palamós
PALAMÓS

Estudien apel·lar per aturar la construcció de Residencial Cala S’Alguer

PALAMÓS
societat

Adjudiquen les obres de la depuradora de Bot, a la Terra Alta

Bot
societat

Impulsen la formació de persones amb discapacitat en matèria digital

Barcelona
GIRONA

Girona Centre i l’Ajuntament presenten el cartell de la cursa del carrer Nou

GIRONA
societat

Milloraran els Jardins d’Emma, un interior d’illa de l’Eixample, a partir del setembre

Barcelona
Urbanisme

Caos, sorpresa i poca informació en l’estrena dels canvis de mobilitat a Sants

Barcelona
OLOT

Adjudiquen el servei de menjadors escolars de la Garrotxa

OLOT