Societat

societat

‘Cuina' convida a fer de la cuina de casa un obrador de torronaire

Arriba el Nadal i les pàgines de la revista Cuina han posat fil a l'agulla perquè els lectors puguin gaudir d'unes festes amb una gastronomia de primer ordre. El milIor principi és tenir un bon final, per això la revista comença per les postres, amb quatre receptes sorprenents de torrons que es poden fer a casa sense massa dificultat. Són torrons de sèsam oriental amb festucs, de rovell d'ou, amb cacauets i sèsam, i massapà de festucs. Manel Guirado ha creat torrons que no deixaran ningú amb gana. La revista també para atenció a unes altres protagonistes del Nadal, les aus. Les receptes d'aviram ocupen un espai destacat en la revista, que anima els lectors a redescobrir la pintada, el colomí, l'anedó i la guatlla amb les receptes que ha fet Pep Nogué per incorporar-les al receptari nadalenc. D'altra banda, la revista també s'ha desplaçat aquest mes a Tortellà per conèixer la feina d'un artesà de la fusta que fa estris per a la cuina, i ha visitat el Mercat de Sabadell per conèixer una de les parades que hi ha, Sanmartí 1850. També ha anat al Penedès per degustar els caves d'un dels cellers més antics de la comarca, Vallformosa, que acaba de celebra el 150è aniversari. Tot plegat en un número carregat de continguts interessants que, com sempre, ajudaran el lector a descobrir la millor gastronomia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.