Societat

Solidaritat

Saquets plens de solidaritat

Càritas d'Olot recapta fons amb sacs d'anous

Els ofereix a les empreses

En aquests moments, tots els recursos són pocs per atendre les necessitats bàsiques de les persones en situació de pobresa o en el seu llindar. Càritas Garrotxa viu diàriament aquesta realitat i, per això, se les empesca per poder obtenir recursos econòmics d'allà on pot amb l'objectiu d'ajudar els afectats.

Aquest any vol consolidar la campanya iniciada l'any passat del Solidari sac. Es tracta d'un saquet amb anous que ofereix a les empreses garrotxines perquè l'incorporin a les paneres per als seus treballadors. És, en definitiva, un element més per a les paneres a canvi d'una aportació econòmica que Càritas Garrotxa destinarà a cobrir alguna de les moltes
necessitats de les famílies de la comarca que tenen dificultats econòmiques. L'aportació és de 5 euros per sac d'anous.

Els promotors d'aquesta campanya han remarcat que ha estat possible gràcies a la participació voluntària de 55 persones que s'han ofert a cosir els sacs, d'altres que els han omplert i d'altres que les distribueixen. A més, han volgut agrair les aportacions del material que han dut a terme diverses empreses garrotxines.

Aquest any, l'entitat solidària vol consolidar aquest projecte i espera passar dels 2.200 saquets solidaris del Nadal passat a més de 4.000. De fet, ara per ara, un centenar d'empreses ja els han encarregat saquets de solidaritat. A més, voluntaris de Càritas posaran a la venda els Solidaris sacs durant el cap de setmana que ve a la Fira del Pessebre i el Mercat de Nadal d'Olot. Se'n podran comprar fins a esgotar les existències, juntament amb altres productes nadalencs elaborats amb la tècnica del patchwork, elaborats també per voluntaris. Càritas estudia crear una línia d'ajuda específica amb aquests fons per a la pròxima edició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia