Societat

Doble sort per una ‘meiga' del Vallès i la Bruixa d'Or

Santa Perpètua reparteix més d'un milió del segon premi

Catalunya suca en nou dels tretze grans premis

El 22 de desembre és el dia reservat a tots aquells que creuen en bruixes i bruixots perquè treguin a passejar manies i supersticions i, en alguns casos, algú considera que funciona. I d'una manera o una altra, la bruixeria va estar present en dues administracions de loteries de Catalunya que ahir van repartir sort dues vegades amb dos números diferents. A Santa Perpètua de Mogoda van repartir 1,2 milions d'euros del segon premi del sorteig d'ahir, el 12775. “La meiga de la meva filla em va dir que aquest any donaria un premi i que havia de vendre loteria acabada amb el número 5”, va explicar el propietari d'aquesta administració de loteria del Vallès. En aquesta mateixa oficina es va vendre un dècim del número 43221, que va ser agraciat amb un cinquè.

L'altre fet vinculat al món de la bruixeria era més previsible, ja que va tenir com a protagonista l'administració de loteria de la Bruixa d'Or, a Sort, que pel fet de ser la que més vendes fa a tot l'Estat tenia al seu favor una probabilitat més alta de donar algun premi, i així va ser. A Sort ahir van repartir dues sèries del tercer premi i dues més d'un quart. A més, l'aposta personal del propietari de La Bruixa d'Or pel número 0, terminació de la grossa d'ahir, va fer que des de Sort es repartissin 25 milions addicionals. La Bruixa i Montferrer i Castellbó van salvar l'honor lleidatà. La resta de demarcacions van rebre més esquitxades, sobretot la ciutat de Barcelona, on mitja dotzena d'administracions acreditaven algun petit premi.

LA XIFRA

25
milions
addicionals va repartir ahir l'administració de Sort que havia apostat al 0, terminació de la grossa.

“Anirem de festa uns dies”

Ahir a quarts de set de la tarda el senyor Emilio, propietari de l'Hostal Caldes, a Caldes de Montbui, encara no havia recollit les quinze ampolles de cava i les ampolles de les tres o quatre caixes de cervesa amb què va obsequiar els clients que es van acostar fins a l'establiment per celebrar que els havia tocat un cinquè premi del sorteig d'ahir. “Feia temps que hi anàvem darrere perquè ja ens havia tocat alguna cosa en sortejos anteriors”, va dir l'Emilio. “Fins ara compràvem la loteria a Granollers, i aquest any la vam comprar aquí a Caldes”, va precisar. Aquest bar va repartir 1,5 milions d'euros venent 250 dècims que van ser premiats cada un amb 6.000 euros. “Jo en tinc més d'un. Podrem anar uns quants dies de festa.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia