Societat

Els Bombers rescaten una excursionista que s'ha trencat un turmell a la muntanya de Montserrat

La jove pateix l'accident aquest migdia al Camí dels Tres Quarts

L'helicòpter dels Bombers evacua la noia fins a l'aparcament del cremallera i des d'allà és traslladada en ambulància a l'hospital

Els Bombers de la Generalitat han rescatat aquest migdia a la muntanya de Montserrat (Barcelona) una jove de 27 anys que s'ha trencat un turmell mentre feia una excursió per la zona, segons ha informat aquest diumenge el cos d'emergències.

L'accident s'ha produït poc abans de les dotze del migdia quan la noia, veïna de Terrassa (Vallès Occidental), ha caigut mentre feia una excursió pel Camí dels Tres Quarts, al costat de la Trona, al terme de Monistrol de Montserrat.

Efectius del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) i del Grup d'Emergències Mèdiques (GEM) dels Bombers de la Generalitat, amb l'ajuda d'un helicòpter, han aconseguit evacuar la jove.

L'helicòpter ha traslladat l'excursionista fins a l'aparcament del cremallera de Montserrat i, des d'allà, una ambulància l'ha traslladat a l'Hospital de Manresa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia