Societat

Detenen una dona que intentava robar mòbils de gamma alta amagant-los en un cotxet de nadó

L'arrestada, de 55 anys i de nacionalitat espanyola, va ser interceptada a la línia de caixes

Els Mossos d'Esquadra han detingut una dona que intentava robar tres telèfons mòbils de gamma alta valorats en 2.037 euros d'una botiga d'un centre comercial de Gavà (Baix Llobregat). Els fets van passat el dimarts 26 de gener, quan el personal de seguretat va observar per les càmeres que dues dones introduïen els mòbils dins d'un cotxet de nadó. Els agents de seguretat van aturar la dona que duia el cotxet quan creuava la línia de caixes. L'altra va fugir corrents. La detinguda és una veïna de Sant Boi de Llobregat de 55 anys i de nacionalitat espanyola.

El personal de seguretat va donar l'avís als Mossos d'Esquadra i va retenir la dona en un despatx fins que van arribar els agents. Els agents de la comissaria de Gavà van escorcollar el cotxet de nadó, on van trobar un nino de plàstic i una bossa folrada d'alumini per evitar que saltessin les alarmes. Dintre de la bossa hi havia tres telèfons mòbils d'alta gamma valorats en 2.037 euros.

Els telèfons mòbils es van retornar al responsable de l'establiment i els agents van detenir la dona per temptativa de furt. El cotxet de nadó i la bossa folrada d'alumini es van intervenir. La dona va ser traslladada a comissaria, on desprès de prendre-li declaració es va deixar sense efecte la detenció i va ser citada per a la celebració d'un judici ràpid.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.