Societat

Excel·lència per a un grau i un màster de la Politècnica

L'Escola Politècnica Superior de la UdG ha superat amb èxit els certificats d'acreditació de qualitat de la Generalitat

El grau d'enginyeria informàtica i un màster, amb màxima qualificació

L'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona (UdG) ha aconseguit dues acreditacions amb excel·lència, la màxima distinció possible, per al grau en enginyeria informàtica i per al màster en mecànica de materials i estructures.

L'acreditació de l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari (AQU) és un procés d'avaluació de la qualitat que han de passar totes les titulacions universitàries oficials en la línia dels estàndards i directrius marcats per l'European Association for Quality Assurance in Higher Education (ENQA) en col·laboració amb altres xarxes universitàries europees.

El director de la Politècnica, Joaquim Salvi, considera que aquest reconeixement a la qualitat dels ensenyaments que s'imparteixen al centre “posa de manifest la voluntat, l'esforç i la dedicació” del seu personal per excel·lir i els esperona “a continuar treballant per mantenir aquest nivell d'exigència”. La Politècnica, el centre de la tecnologia, l'enginyeria i l'arquitectura de la UdG, gaudeix de prestigi acadèmic reconegut, és pionera en dobles titulacions i màsters innovadors i destaca per la seva internacionalització i relació amb el teixit productiu. Així mateix, té un alt nivell d'inserció laboral dels seus titulats, segons es desprèn de l'informe que elabora periòdicament l'AQU.

Els altres estudis de grau acreditats són: enginyeria agroalimentària, enginyeria elèctrica, enginyeria electrònica industrial i automàtica, enginyeria en tecnologies industrials, enginyeria mecànica, enginyeria química i el màster en visió i robòtica. Els graus d'arquitectura, d'arquitectura tècnica, d'innovació i seguretat alimentària i de disseny i desenvolupament de videojocs, set màsters més i els programes de doctorat estan seguint el procediment establert per aconseguir, pròximament, aquesta acreditació de qualitat.

El procés d'acreditació que s'ha seguit, que inclou una comprovació in situ del funcionament de la titulació a través de visites al centre docent, analitza no només el programa formatiu sinó l'eficàcia dels sistemes per a l'aprenentatge, la inserció professional dels titulats, la interacció entre la docència i la recerca i la internacionalització.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.