Societat

L'ex professor investigat per abusos sexuals al col·legi Maristes arriba als jutjats per declarar

El presumpte pederasta confessa la seva implicació en els abusos i ja s'haurien presentat quatre denúncies més contra ell

L'ex professor investigat per diversos casos d'abusos sexuals a menors al col·legi Maristes Sants-Les Corts ha arribat aquest matí al jutjat d'instrucció número 6 de Barcelona, a la Ciutat de la Justícia. A les 11.05 hores el pederasta confés, que va treballar 35 anys al col·legi, ha entrat a per declarar davant Miguel Ángel Tabares, titular del jutjat. L'home ha arribat acompanyat de tres mossos d'esquadra de paisà i ha entrat a les dependències judicials caminant, tapant-se la cara amb una caçadora, enmig d'una gran expectació mediàtica.

El presumpte pederasta -que ja no exerceix en cap escola pública ni privada- ha confessat la seva implicació en abusos en una entrevista que publica el diari El Periódico: “Ho vaig fer, em pensava que em vindrien a buscar abans”, ha confirmat. “Vaig ser feble. Durant molts anys vaig sentir com un impuls que no podia evitar tot i saber que feia mal fet”, ha continuat. L'ex docent va quedar “desvinculat” de l'escola Maristes el 8 de juny del 2011, l'endemà que l'escola rebés la primera denúncia d'un alumne i després que reconegués els fets, segons l'escola.

Ara ja s'haurien presentat quatre denúncies més contra ell. Però la xifra podria augmentar perquè la família que ha denunciat el cas aquesta setmana ha creat una bústia de correu electrònic a la qual es poden adreçar altres afectats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia