Neix la Xarxa de Debat Educatiu de Bigues i Riells

El CEIP El Colomer de

Bigues i Riells acollirà demà al vespre la reunió de la Xarxa de Debat Educatiu, oberta a totes les entitats i persones interessades del municipi.

La Xarxa de Debat Educatiu és un grup de persones que educa els infants i joves de Bigues i Riells amb la il·lusió comú de tirar endavant un espai obert a tothom, on qualsevol persona que tingui contacte amb el món infanto-juvenil i ganes de participar, rebre i compartir el seu saber en educació, hi és benvingut.

Partint d'un projecte promogut per la Regidoria d'Educació de la Diputació de Barcelona i dirigit per la doctora en Psicologia Mª Jesús Comellas, el grup es reuneix per consensuar una línia educativa de poble per tal que tots els infants i adolescents trobin un marc comú de referència.

La finalitat principal és optimitzar recursos, revisar els objectius a compartir, treure barreres de la comunicació i, especialment, col·laborar en un repte col·lectiu. La línia d'actuació va encaminada a compartir punts de vista, enfocar formes d'educar i fer possibles suggeriments en relació amb les propostes educatives que es donen quotidianament en el context escolar, social i familiar.

També pretén posar en comú les necessitats detectades pels diferents col·lectius relacionats amb l'educació, família, centres educatius, salut, etc. A partir de les necessitats expressades es planifiquen activitats, amb la implicació de diferents col·lectius, per tal de potenciar la participació ciutadana.

A banda, recollint els suggeriments i les possibles estratègies d'acció innovadora es construeixen documents per tal de potenciar i divulgar les accions que es porten a terme i afavorir la implicació de més persones. Tots els interessats podran visitar l'estand de la Fira de Santa Llúcia o del Parc de Nadal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.