Societat

Un policia local fora de servei enxampa un home venent droga a l'interior d'un bar a Castelldefels

Els Mossos van detenir-lo i van requisar-li 14 embolcalls de cocaïna i 470 euros fraccionats en bitllets

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 4 de març un home de 42 anys acusat de vendre droga a l'interior d'un bar de Castelldefels. Va ser un policia local fora de servei qui a la mateixa tarda, al voltant de dos quarts de set del vespre, va enxampar el presumpte venedor i va donar l'avís a la patrulla del grup de delinqüència urbana, formada per una unitat mixta dels Mossos i de la policia local. Els agents van identificar tant el venedor com el comprador. Al detingut, a qui s'acusa d'un presumpte delicte contra la salut pública en la vessant de tràfic de drogues, el van escorcollar i li van trobar 470 euros fraccionats en bitllets i 14 embolcalls de cocaïna amagats a la seva roba, mentre que al seu client li van comissar la droga i el van denunciar per tinença de substàncies estupefaents.

El detingut, de nacionalitat espanyola, veí de la localitat i amb un antecedent pel mateix delicte, va passar a disposició judicial del jutjat de guàrdia de Gavà, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia