L'Hotel-Escola de Sant Pol premia el millor cuiner jove
El guardonat és el xef José Manuel Zafra, del Restaurant Bistreau de Barcelona
L'Hotel-Escola de Sant Pol de Mar va celebrar dilluns la final del 30è Concurs de Cuina Jove de Catalunya, per a estudiants i professionals de menys de 28 anys, que va donar com a guanyador el xef José Manuel Zafra, del Restaurant Bistreau (Hotel Mandarin Oriental) de Barcelona. El cuiner va convèncer el jurat, presidit pel xef Mauro Colagreco, que té dues estrelles Michelin, amb el plat titulat Lletons de vedella, crema de pruna i api, puré de cirera rostit i les cendres. L'obtenció del premi comporta que Zafra representarà Catalunya en la fase final de l'European Young Chef Award, que se celebrarà el 14 de novembre del 2016 al mateix Hotel-Escola de Sant Pol de Mar en el marc del programa European Region of Gastronomy, rol que aquest any assumeix Catalunya, amb els reconeguts cuiners Joan Roca i la santpolenca Carme Ruscalleda com a presidents del jurat.