Societat

El 9 centra la jornada del comerç de Torelló

Torelló celebrarà dissabte la festa del comerç del municipi i ho farà estrenant un nou format que substitueix el dia de la botiga al carrer: “Funcionava bé però hem cregut que calia donar-hi una volta més, i per això s'ha creat la campanya El comerç de Torelló es mou amb el 9, destaca la presidenta de l'Agrupació de Comerciants de Torelló, Dolors Darnés.

Durant tota la jornada, fins a 27 comerços oferiran promocions i descomptes dels seus productes relacionats amb el número 9: “També hi haurà activitats al carrer per a la canalla, punts d'informació de la jornada i una xaranga per fer ambient. Volem que sigui la festa de tot el comerç de Torelló i no només d'un barri o zona”, va explicar el regidor Jordi Rosell.

Precisament en la voluntat d'implicar més comerciants, una de les novetats respecte a la botiga al carrer serà que enguany diversos bars i restaurants també oferiran descomptes i promocions.

Invitació a passejar

Durant tota la jornada es tallaran al trànsit els principals eixos comercials del municipi, perquè els vianants siguin els protagonistes i puguin veure tots els comerços amb tranquil·litat: “Torelló serà més amable sense cotxes, i també serà una manera d'avisar i convidar a la festa aquella gent que no sap que ho fem”, va explicar ahir Dolors Darnés.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia