Societat

Deu espectacles per celebrar els deu anys de la Mitmo

La Mostra Internacional de Titelles convertirà Mollet en la capital catalana dels titelles aquest cap de setmana, amb 64 actuacions i 10 estrenes

Per celebrar el desè aniversari de la Mostra Internacional de Titelles de Mollet (Mitmo) la programació inclou deu espectacles d'estrena i dues sorpreses (un pastís gegant i una altra encara per desvelar). En la presentació oficial, l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, afirmava que des d'avui i fins diumenge, la localitat esdevindrà la capital catalana dels titelles: “Una capitalitat que és orgull de ciutat i treball compartit: allà on alguns veuen problemes, nosaltres els diem que tenim una ciutat fantàstica.”

La Mitmo tindrà un total de 17 companyies, 64 actuacions (tot comptant els espectacles previs al Mercat Municipal i a les escoles bressol) i deu estrenes. El director de la Mostra i ànima de Galiot Teatre, Jordi Monserdà, explica que, “per celebrar com cal el desè aniversari, hi haurà deu estrenes, una de les quals d'àmbit internacional.

D'aquesta manera, la Mitmo agafa volada també en l'àmbit dels professionals i programadors.” Una de les estrenes és l'espectacle Odil, de la companyia belga Les Contes d'Asphaldt. Una altra és de la companyia Galiot Teatre. Es tracta de la Carpa Món Titella, un espai petit, íntim, construït amb fusta i ferro reciclat, que conté un total de 55 titelles, de 15 països diferents i 12 tècniques de manipulació.

El parc de les Pruneres es consolida com l'Espai Carpes i tindrà una fira d'atraccions ecològiques i sostenibles. La Marineta acollirà els espectacles per als més menuts.

Tot Mollet implicat en la Mostra

M.J.R.

El teixit comercial, el sector de la restauració i l'hostaleria i els forns, pastisseries i diverses entitats de la ciutat també s'han volgut implicar en la Mitmo d'enguany. Fins avui, un total de deu botigues del centre exposen en els seus aparadors les dues escenografies més grans de Galiot Teatre: els espectacles Pinotxo i En Bernat pescador, construïdes amb motlle de relleu en cartó pedra. Pel que fa als restaurants, demà dissabte i diumenge, onze establiments ofereixen el Menú dels titelles, amb un preu tancat, assequible i igual per a tots els restaurants. Per la seva banda, els forns i pastisseries seran els encarregats un any més d'elaborar les galetes del Mollet Mullat, el berenar oficial de la Mostra Internacional de Titelles de Mollet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia