Societat

Els empresaris reclamen a Puigdemont suprimir peatges

El president de la Generalitat va assistir divendres a la 25a Nit de l'Empresa organitzada per l'Adepg

La millora de les infraestructures, com ara una solució al col·lapse de l'N-340 i la gratuïtat de l'autopista C-32 són peces clau per garantir la competitivitat de les empreses del Penedès. Així ho va expressar divendres el president de l'Associació d'Empresaris de l'Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf (Adepg), Jordi Solé Tuyà, davant del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, en la gala d'entrega dels Premis Adepg 2016 a les millors iniciatives empresarials. Puigdemont va acollir les demandes del president de la patronal penedesenca, però al mateix temps va insistir que per donar compliment a les necessitats de cada territori Catalunya necessita disposar d'eines d'Estat pròpies. El president català va tornar a denunciar els reiterats incompliments del govern espanyol sobretot pel que fa a infraestructures. Durant la seva intervenció davant de mig miler d'empresaris, el cap de l'executiu català va assenyalar que l'incompliment d'una llei vigent com la disposició addicional tercera suposa, a la pràctica, que la Generalitat no pugui disposar dels recursos suficients per fer front a les necessitats del territori, i en aquest sentit va citar l'alliberament d'alguns peatges.

La 25a edició de la Nit de l'Empresa organitzada per l'Adepg va distingir diverses empreses penedesenques per la seva trajectòria i contribució en el territori. Els premiats van ser cafès Novell, la Fundació Santa Teresa del Vendrell, la Ruta del Xató, Salvador Guasch, Bidfon, Torres, Garraf Maquinària, Axolot-Rebel Business, Granier, Sensación Activa i Les Fil·los.

LA FRASE

No tenim més alternativa que ser amos de les nostres eines i això vol dir tenir un estat propi
Carles Puigdemont
PRESIDENT DE LA GENERALITAT


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia