Educació

La URV tanca el 2015 amb un romanent d'1,08 milions d'euros

La Universitat Rovira i Virgili (URV) ha tancat l'exercici econòmic del 2015 amb un romanent de tresoreria positiu d'1,08 milions d'euros. El rector, Josep Anton Ferré, va explicar durant el darrer consell de govern que el desviament s'explica per la matriculació de més alumnes dels previstos i per la reducció de les despeses energètiques i de personal. Per Ferré, ara el repte és ampliar el pressupost de la universitat i assolir “la suficiència econòmica”. El consell de govern va aprovar destinar el romanent a diverses actuacions: 600.000 euros per a reformes d'infraestructures, 300.000 per al programa de captació de talent Icrea, 150.000 per als actes de commemoració dels 25 anys de la URV i 29.010 per al conveni CRUE-Cedro pels drets d'autor.

D'altra banda, la institució va donar llum verd a un conveni amb l'escola de negocis ESIC perquè imparteixi els seus estudis de màrqueting a Barcelona com a centre adscrit a la URV. En la reunió també es van aprovar les propostes d'honoris causa pel curs vinent, que seran Ramon Gomis, catedràtic de medicina de la UB, i Miquel Torres, enòleg i president de Bodegas Torres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.