Societat

La Borsa d'Habitatge de Mollerussa atén un 16% més de consultes

La Borsa d'Habitatge de Mollerussa va atendre durant el 2015 un total de 2.366 consultes, un 16% més que l'any anterior. D'aquestes, un 42% van ser per tramitar ajuts, de les quals es van gestionar 251 expedients (un 68% més que el 2014) en les diverses convocatòries actives tant per part de la Generalitat com del govern de l'Estat.

Pel que fa a l'accés a un lloguer social –que oscil·la entre els 150 i els 350 euros mensuals–, es van donar d'alta 27 contractes, dos més que el 2014, i eren 64 els que eren vigents en el còmput fins al 31 de desembre passat.

Aquestes dades formen part de la memòria de la Borsa d'Habitatge de Mollerussa, que es va presentar ahir. L'alcalde de la ciutat, Marc Solsona, va destacar que “malgrat que s'impugnin lleis” els ajuntaments tenen eines per ajudar la gent. La borsa també va donar resposta a cinc casos de necessitat d'habitatge de la taula d'emergències socials. A més, va gestionar 20 ajuts per pagar el lloguer, la hipoteca o per evitar un desnonament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia