Societat

ONCE Catalunya convoca els ‘Premis Solidaris'

Els guardons reconeixen persones, entitats i institucions que treballen per la superació personals i la inclusió

El termini per presentar candidatures finalitza el 29 de juny

L' ONCE ha convocat els Premis Solidaris ONCE Catalunya 2016 per tal de reconèixer i premiar aquelles persones, entitats, institucions, mitjans de comunicació i administracions que fan una tasca solidària en el seu entorn de influència procurant la inclusió social de tots els ciutadans, la normalització i l'autonomia personal i l'accessibilitat universal.

Els premis volen conscienciar la societat i donar exemple de les bones pràctiques realitzades per tal que el seu exemple es pugui estendre a tota mena d'organismes públics o privats. Les candidatures són públiques i obertes, fins el 29 de juny a la Secretària del Consell Territorial de l'ONCE a Catalunya, al carrer Sepúlveda 1, 6a planta, 08015 de Barcelona o a l'adreça electrònica [email protected].

Els premis es lliuraran en el transcurs d'un acte que tindrà lloc el 6 d'octubre a l'Auditori ONCE Catalunya.

S'atorguen cinc categories dels premis: a la institució, organització, entitat o ONG; al programa, article o projecte de comunicació; a la persona física; a l'empresa d'economia social i a l'Administració Pública.

El jurat el formen Enric Botí, president del Consell Territorial de l'ONCE a Catalunya que actuarà com a president del Jurat; Xavier Grau, delegat territorial de l'ONCE a Catalunya; Ana Peláez, consellera general de l'ONCE; Manel Eiximeno, director Centre de Recursos Educatius CRE ONCE Barcelona; Oriol Illa, president de la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya; Antonio Guillén, president del COCARMI (Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat); Josep Vidal, director general d'Economia Social, el Tercer Sector, les cooperatives i la Autoempresa de la Generalitat; i representants de mitjans de comunicació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia