Societat

Destaquen a Lleida el potencial dels drons per crear llocs de treball

Mig miler d'aficionats i professionals es van reunir ahir a Lleida, atrets per les activitats que es van organitzar per celebrar l'International Drone Day. En el marc d'aquesta trobada, el secretari per a la Governança de les TIC i la Comunicació del govern, Jordi Puigneró, va destacar el potencial d'aquesta tecnologia per crear oportunitats i llocs de treball a les comarques de Lleida. En aquest sentit, el grup Catalonia Smart Drone, el clúster de la indústria catalana dels drons impulsat per la Generalitat, compta amb l'associació Lleida Drone i empreses privades del territori per desenvolupar i estendre solucions basades en aquests aparells que permetin fer més competitiva l'agroindústria del territori.

La capital del Segrià és l'única ciutat de l'Estat que s'ha afegit al Dia Mundial del Dron que celebren alhora 150 països per tal de difondre aquesta tecnologia a través d'activitats lúdiques.

A Lleida, les activitats s'han concentrat al centre de producció audiovisual Magical Media, on s'han fet xerrades, demostracions i curses en un circuit habilitat en un plató de 9.000 metres cúbics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.