Salut

societat

El pilot Pol Tarrés, amb la jornada solidària dels Mossos en pro d'Oncolliga

La celebraran dissabte 21 al Club de Tennis Costa Brava i esperen superar els 6.000 euros que van recaptar l'any passat

El pilot de motos de trial Pol Tarrés apadrinarà la tercera jornada solidària Oncolliga't amb nosaltres, que els Mossos d'Esquadra organitzen a favor de la Fundació Oncolliga Girona i que se celebrarà el dissabte 21 de maig, a les instal·lacions del Club de Tennis Costa Brava de Mont-ras.

La programació de l'esdeveniment, que l'any passat va aconseguir recaptar més de 6.000 euros, es va presentar ahir a la tarda. Hi destaquen una marxa popular matinal per cap Roig, una exhibició de les unitats especials dels Mossos d'Esquadra, arrossada i xocolatada populars i actuacions musicals.

La jornada servirà per lliurar els trofeus del torneig de pàdel Oncolliga't amb nosaltres, que es farà la setmana vinent al club, i commemorar de passada el 20è aniversari de la comissaria de la Bisbal, dirigida per l'inspector David Puertas, impulsor de la iniciativa solidària. El pilot hi volia fer una exhibició del trial, però l'agenda de competicions li ho impedirà.

La presidenta de la Fundació Oncolliga Girona, Lluïsa Ferrer, va agrair al col·lectiu policial i especialment a Puertas la seva implicació per poder continuar ajudant els malalts de càncer i les seves famílies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia