Societat

Una nena de 5 anys gairebé s'ofega en una piscina

La menor va quedar ferida greument, a Mollerussa, en un acte de festa major que s'estava celebrant al recinte municipal

Una nena d'uns 5 anys i veïna de Mollerussa va resultar greument ferida ahir a la tarda després de gairebé ofegar-se en una de les piscines municipals de la ciutat. Un helicòpter medicalitzat la va traslladar, estable dins la gravetat, a l'hospital de Sant Pau de Barcelona. Els fets van tenir lloc als voltants de les set, quan s'estava duent a terme una activitat de festa major al recinte, concretament de jocs aquàtics.

L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, va explicar que la ràpida actuació dels socorristes i dels equips d'emergències que hi havia tant a la instal·lació com a l'entorn va ser clau per estabilitzar la situació. També hi va afegir que tant nens com adults reben un full informatiu de les normes de les piscines un cop entren al recinte per participar de l'activitat de la festa major.

La ciutat va començar la celebració dijous, recuperant el format de festa de quatre dies, amb una llonganissada popular a càrrec del Jovent de Mollerussa. Una de les novetats del programa d'enguany es va desenvolupar ahir. Es tracta de la gimcana Xtreme Action Mollerussa, a la qual van participar una cinquantena de persones i el fang va ser un dels principals protagonistes.

La iniciativa, organitzada pel consell de participació adolescent de Mollerussa, va sortir de l'institut Terres de Ponent i el gruix de les set activitats de la gimcana es van dur a terme al parc de la Serra. Les proves tenien com a objectiu avaluar la força i habilitat dels participants, la majoria d'entre 12 i 18 anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia