Societat

Un home de 33 anys mata la seva cosina a Gironella

L'autor confès del crim es va entregar després a la comissaria dels Mossos de Berga

La dona va morir al seu pis víctima d'agressions amb arma blanca

Gironella (el Berguedà) va viure ahir al migdia un cas d'homicidi. Una dona va morir a mans d'un home que va quedar detingut poc després, segons van informar els Mossos d'Esquadra. La dona, que va ser trobada sense vida al seu pis de Gironella, presentava signes de violència i va ser assassinada amb arma blanca. L'acusat del crim és un home de 33 anys, de nacionalitat espanyola però d'origen marroquí i veí de la vila.

Ell mateix es va entregar als Mossos, a la comissaria de Berga, per haver matat la seva cosina. Va ser detingut acusat d'homicidi, per part de la Divisió d'Investigació Criminal adscrita a l'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Central.

Els fets van passar en un pis de la carretera de Casserres, en concret al 4t 3a del número 24, on es van desplaçar els cossos d'emergència i seguretat. Està previst que el detingut passi a disposició judicial en els propers dies, mentre s'investiguen les circumstàncies dels fets.

Un veí que viu al mateix carrer que la víctima mostrava la seva incredulitat pels fets. Abdelouahid Lamkadmi va dir a l'ACN que era una “família bona” i que “mai hi havia hagut cap problema amb ningú”. A més, Lamkadmi va explicar que la víctima tenia una filla petita i que, tant el seu marit com el seu pare, estan morts. Segons aquest veí, la dona feia uns sis mesos que vivia al pis del seu tiet a Gironella.

Dos dies de dol

L'Ajuntament de Gironella condemna “enèrgicament” el trist i lamentable l'homicidi. Poc després que es conegués la notícia, el consistori va emetre un comunicat en què lamentava el succés i traslladava el condol a tota la família “pels durs i colpidors moments que estan vivint”.

A més, l'Ajuntament ha decretat dos dies de dol al municipi i avui, dimecres, a 2/4 de 12 del migdia a la plaça de la Vila hi haurà un minut de silenci.

El Consell Comarcal del Berguedà també es va afegir al dol. A banda de condemnar els fets i expressar el condol a la família de la víctima, el Consell va fer palès el rebuig a qualsevol expressió de violència i va refermar el compromís per treballar de manera coordinada “contra aquesta greu problemàtica, tant pel que fa a la sensibilització i prevenció com a la intervenció i atenció a les dones que són víctimes de violència”.

LA FRASE

Era una família bona i mai hi havia hagut cap problema amb ningú
A. Lamkadmi
veí de la víctima


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia