Societat

Incendis simultanis a Lleida, Balaguer i Tàrrega

Les altes temperatures i el vent van ser la causa ahir dels primers incendis forestals de la temporada a les terres de Ponent. Al migdia, dos incendis es van declarar de manera gairebé simultània a Tàrrega i a Balaguer. El de Tàrrega va ser el més important: va afectar una extensió de 15 hectàrees. Es va declarar cap a les 14.20 als marges de la carretera C-14 i va afectar vegetació agrícola. Va obligar a la intervenció de sis dotacions aèries i onze de terrestres dels Bombers, que el van donar per extingit al cap de dues hores i mitja. A Balaguer, el foc va afectar 1,4 hectàrees de vegetació agrícola als marges de la carretera C-26. L'avís es va donar a dos quarts de tres del migdia i el foc es va extingir al cap de dues hores amb la intervenció d'onze mitjans terrestres i set d'aeris.

A la tarda es va declarar un altre incendi, aquest cop a Lleida, a la partida de Rufea, i va afectar diversos hivernacles i terreny agrícola, amb 1,3 hectàrees afectades. No hi va haver ferits. Es va declarar cap a les sis de la tarda i al cap de dues hores ja estava extingit. Van treballar-hi dos mitjans aeris i deu dotacions terrestres. L'extensió de l'incendi va ser petita, igual que la seva afectació, però el fum que va causar va ser visible de molts punts de la ciutat de Lleida.

Ahir també hi va haver petits incendis forestal al Bages i a Tortosa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.